Back on track!

Har haft en relativt lugn och skön dag idag. Lungt på lektionerna, fika med fina klasskompisar efter skolan och träning direkt när jag kom hem. Det var första gången på en hel månad som jag tränade just box och det kändes väldigt skönt att vara tllbaka på banan igen! Det är konstigt, men det gör mig glad att få slåss och skrika en timme i veckan, hur konstigt det än kan låta. Jag kommer inte ens orka att lyfta en penna imorgon... Tur då att det bara blir att besöka tingsrätten för ett studiebesök och en (oundviklig) mattegenomgång. Sedan är den skoldagen slut. Hoppas det blir fint väder, då ska jag sticka ut och ladda mig med så mycket D-vitamin jag kan! Tänker försöka knåpa ihop ett inlägg med saker jag gillar just nu, förhoppningsvis tips om saker ni inte visste fanns. Kanske lite trend-spaningar inom mode-branschen (även om jag inte alls påstår mig vara något mode-orakel, jag tycker bara att det är roligt). Vi får helt enkelt se. Nu ska snart gå och nanna, kanske hinner jag läsa några sidor ur boken "Hungerspelen" innan mina ögonlock faller ihop.


Vårsol vs. mellosnack

Det blir ett snabbt inlägg innan jag springer ut i solen till mina favorit-barn, måste nästan dra med mig kameran och på med glajjorna för nu är det vår. Vår i februari! Sista dagen på lovet, men inte deppar jag för det för imorgon får jag se min fina klass igen. Jag har saknat dem något galet mycket faktiskt. Det blir skridskoåkande som gäller för oss imorrn så kameran kanske får åka med då med. Nu peppar jag inför våren med att lyssna på Axel Algmarks låt "Kyss Mig" från melodifestivalen igårkväll. Även om den inte gick vidare någonstans tänker jag se till att den blir en hit. Väldigt likt Håkan Hellström men det gör ju inte så mycket, för båda har ju rätt många charm-points. Roligt att Lisa Miskovsky fick gå vidare direkt till finalen, det var hon värd. Välproducerat och det bästa framträdandet. Två grattis i efterskott till Daniel Gabriel Alessandro Saucedo Grzechowski, allas vår Danny. Födelsedag igår och en biljett direkt till finalen i globen. Synd att han verkade ha något problem med medhörningen. Det var en cool idé med de lysande dräkterna men jag måste säga att de såg lite B ut. Jag sägert bara: michelingubbe möter ninja turtles.

Här får ni en liten vårbild, hoppas det blir fler!

Järn-gänget @ Joels place den 17 februari

Kvällens värd Joel och hans otroligt söta lilla Tiger!



Arvid stod för glada miner...

... vid spisen. StekARN.

Lukas filosoferade...

och Linn breakade loss...

... till Joels dj-mix (jag älskar den flickans inlevelse!)

Jennifer skrattade, som vanligt

Joel fick en guidad tur i sitt eget kök...

Nejmen, en ballongvisp! Hur fungerar den?

Undrar om man kan sticka in tungan i den?

Ooops, det gick visst inte!

Den här kan man visst hota andra med...

Det ondskefulla geniet tittar fram...

och börjar smida en plan...

Intet ont anande Micke posade så sött

Men geniet tog honom

och eh.. ja...

Gjorde vad han brukar göra. Äkta kärlek. En vanligt kväll med supergänget helt enkelt. Mys.

Norrköping den 10 februari



Åkte till min finaste vän Jennifer i Norrköping för en liten visit i hennes nya lägenhet!



Hon var lika tokig som vanligt och ironiserade över skönhetsingrepp...







...men lille Tayson var lika söt som vanligt



Köpte varsitt ton godis...



...och åt pizza



Jag gick på husesyn...:










...och Jennifer låtsades att hon var den 3:e Jedward-brorsan



Vi fulade oss...



... och Tays ville inte vara med. Då drog vi och tittade på gay-galan istället. Knäpp men kul helg!

Hemmamys med Taylor

Har en känsla av att en hel del av de små nya svenska flickorna kommer att få namnet Estelle, precis som hertiginnan av Östergötland.
Östergötland! Fint värre. Hoppas hon tittar förbi snart, jag är nyfiken.

Idag blev min nya byrå färdig men bilder på det dröjer, jag måste bara skruva fast spegeln som ska sitta ovanför. Fick nya växter av mamma idag, bland annat en orkidé - min favoritblomma. Det lär nog komma upp några bilder på den med... Nu ska jag mysa med familjen, käka tacos och konsumera godis. Både med munnen (naturgodis) och med ögonen (Taylor Lautner i Abduction). God kväll!


Fika med favorittjejerna den 7 februari

Mötte upp mina favorit-töser från konfalägret 2010 på Trädgårdstorget för en fika en kall februaridag. Efter det vanliga kramkalaset drösade vi ner i några soffor inne i värmen på Espresso House. Det blev mycket skratt och prat om allt från franska till en annorlunda blogg som innehåller allt som är värt (men mest det som är extremt oviktigt...) att veta om Kustpils-tågen. Det var en mysig eftermiddag.


















Bowlingkväll den 3 februari



Drog in till Lkpg med hela gänget i minibussen för en kväll bestående av blod, svett och tårar i bowlinghallen



Hmm, ja... Sätter man namnen själv kan man ju skriva nästan vad som helst



Det gick lite trögt i starten





Väldigt trögt för vissa...

... men de deppade inte ihop för det!



Bilden talar ju nästan för sig själv - frustration



Japp en strike - GLÄDJE!


Fotona tillhör mig Emma Brynte och får ej kopieras eller på annat sätt spridas utan min tillåtelse.

Prinsessbarn - check. Hela nationen myser. Royalist - javisst!

Har varit utan dator i en vecka men nu är jag tillbaka! Hade mys-avslutning innan lovet i skolan i fredags och nästan direkt efter att jag kommit hem åkte jag igen. Jag åkte till min finfina vän Joel för ett helt dygn med middag, musik och massor skratt med mina favoriter. När jag kom hem på lördagen käkade jag och packade om för 5 dagar hos mormor och morfar. Sol, fika 2 gånger om dagen och varsin burk Ben and Jerrys till kvällsmat för mig och syrran! Igår lunchade jag och syster på stan innan utvecklingssamtal och en tripp till IKEA med min mor och syster. Det blev en ny byrå med glasskiva och en stor spegel till mig! Som alltid vid besök på det stora blågula varuhuset blev det en del komplikationer när man ska baxa ut paketen ur hyllorna på lagret och in i bilen... Mamma klättrade in bland hyllorna och ungefär en halvtimme senare (kändes det som, jag har ingen aning om hur lång tid det faktiskt tog) smälldes alla dörrar ihop fort för att ingenting skulle trilla ut. Marginalen var väl sådär 3mm...

Denna dagen har dansat fram. Långpromenad i vårvädret utan vinterjacka, solen stekte. Lyssnade på hörbok i iPoden, Stephenie Meyers "New Moon". De böckerna är helt fantastiska! Filmerna är sämst men böckerna är underskattade. Jag vet inte hur många gånger jag har läst dem och jag tycker fortfarande att de är lika bra. Stolt över mig själv efter att ha satt ihop en halv byrå alldeles ensam, imorgon ska den stå färdig har jag tänkt mig. Mamma ska hjälpa till. Tack på förhand mamma. Nyss laddade jag över bilder från den senaste månaden. Det tog ett tag men nu är det färdigt. Hoppas kunna lägga upp en del bilder de närmaste dagarna när jag ändå är ledig. Nu ska jag snart sova, jag ska ju upp tidigt och spana in den yngsta Bernadotte imorgon bitti.

Prinsessbarn - check. Hela nationen myser. Royalist - javisst!

Smått och gott från de senaste dagarnas shopping



Linne och halsband, JC

Linne och halsband, JC

Stövletter, Nilson



Halsband, JC (Fiffigt med både snygg fram- och baksida!)

Strumpor, JC

Torrschampoo Toni & Guy, Åhléns

Nagellack MNY Maybelline New York, Åhléns




Backstage på Hemköp

Hej hopp det var ett tag sen och jag har inga ursäkter som vanligt. Har tjugosjutusenelvahundranittiosex bilder från de senaste veckorna som passerat som jag kommer att ladda upp när jag har tid, lust och ork. Ja, detta är en hobby. Jag har äntligen skaffat mig ett liv, tjohoo!

Har haft en toppendag, men alltså alla hjärtans dag... Kan det finnas något klyschigare? Jag kan inte göra annat än att känna lite pity-känslor för oss forever-aloners när världen helt plötsligt förvandlas till en tuggummi-rosa och sockersöt My Little Pony-värld. Missunnar definitivt inga par deras glädje, jag tycker bara att det är mysigt, men ändå...

Därför ägnade jag som singel dagen åt att liva upp det för alla vanliga, mänskliga och dödliga människor. Jag har varit på bra humör hela dagen, pluggat på som in i sjuttsingen och delat ut kramar till höger och vänster. Sedan blev det ju inte direkt sämre av att kära Telia gav mig 32 kr rabatt på geléhjärtan på Hemköp. Att bara betala 3 kr för 450g sliskiga hjärtan var ett riktigt kap. Det är fantastiskt att folk kan bli så glada över hjärtformad gelé! Hamnade även bakom kulisserna på Hemköp (eftersom ingen i personalen fattade hur Telias bonus fungerade först). Där bakom stod de och chillade/skar ananas för glatta livet. Sicket äventyr! Till sist kan jag ju passa på att skicka en liten kärlekshälsning till Brynäs. Ni är så bra grabbar, vinst igen, er kan man vara stolt över!

All my love to you guys. XOXO


Cheap monday

Världens sämsta uppdatering som ni nog måste stå ut med ett tag till gissar jag... tyvärr! Denna måndag har sett ut nästan precis som förra måndagen, ironiskt nog. Stannade kvar efter skolan och pluggade matte, när jag kom hem nyss sitter syrran och tittar på Pretty Woman och nu ska jag skriva på min novell. Det börjar bli hett om öronen för min del med den... En skillnad är väl att det har blivit mer plugg gjort idag som tur är. Då finns det goda chanser till att jag inte behöver jobba så mycket hemma framöver. Eller också inte... Är det natur så är det, inget att gnälla över. Det är bara att bita i det sura äpplet och sätta sig ned och skriva om "det stora äpplet" New York. Vi får se om novellen blir tillräckligt bra för att publiceras här.




NEW YORK
Novellen ska utspela sig i denna drömmarnas stad. Vi får se hur det blir.
Heavenly hoppas jag, precis som staden själv. Dit skulle man åka någon gång!

Foton: lagprisflyg.nu och newyorkproperties.co.uk


Uppdatering med lite nöjesnytt

Det blev ett längre uppehåll än jag hade förväntat mig... Jag har inte ens suttit vid datorn mer än 10 minuter totalt sedan i tisdags tror jag. Det var länge sedan det var så! Har istället fått massor gjort. I onsdags kväll var jag som sagt med min farfar på Flygvapenmuséet i Malmslätt och fotade flygplan. Det var någon slags vip-kväll så det var jag som drog ner medelåldern på besökarna rätt rejält, men det var roligt. Fotade från höga höjder, 15 meter upp iluften närmare bestämt. Jag kan berätta att 15 meter upp i luften i en skylift är man inte så kaxig. Det är ungefär som att befinna sig på samma höjd som på 6:e våningen i ett hus... Det var en upplevelse! Jag tog uppskattningsvis 400-500 bilder, så jag har ännu inte hunnit titta igenom dem eller ens ladda över dem till datorn. Lovar att ladda upp ett par av dem här så fort det är klart.

"August Rush" Foto: entertainmentwallpaper.com

Det har blivit mycket filmtittande med kompisar de senaste kvällarna/nätterna. Både "Tarzan" och "August Rush" han hunnits med. Två filmer med massor bra musik, de rekommenderas verkligen! Var och bowlade i Linköping igårkväll. Two strikes achieved! Finns lite bilder därifrån med men de sparar vi till en annan dag. Imorgon ska novellen skrivas klart. Slarvigt av mig att inte ens börjat med den än, det kan bli intressant imorrnkväll... Det kanske till och med blir en liten sväng till garaget med pappsen, får nog fråga honom, det skulle vara mysigt. Ikväll vankas det Mello-tittande med drivor av vindruvor och en stor skål popcorn. Jag kan inte låta bli att titta, fast det är ett jippo med plastiga poplåtar och klyschiga texter, just för att det är en folkfest. Säga vad man vill men om ca. en månad kommer ju alla kunna nynna med i årets vinnarlåt. Oavsett om de har tittat på programmet eller ej. En låt från förra året som faktiskt var riktigt bra var Loreens låt "My heart is refusing me". Jag väntar med spänning på hur det ska bli ikväll. Hennes outfit är nog även värd att spana in för den tjejen har stil. Jag menar, titta bara på förra årets knallröda tråd-tröja... snyggt!

Loreen Foto: jnytt.se


RSS 2.0