Sunny Sunday

Idag är det så vackert väder att jag inte vill göra något annat än att vara utomhus. Gå jättelånga promenader och gräva i trädgården. Tyvärr ska jag åka och dansa inne i en illaluktande sporthall som vanligt. Själva dansen är jätterolig men idag har jg ingen lust. Min stackars hjärna kommer inte att klara av blandningen av både höger- och vänstervals. Känner mig superofräsch och har lite halvpanik över att jag MÅSTE välja bilder till utställningen idag. Lite ångest på det faktiskt. Försöker att täcka över allt med lite smink. Får se hur det kommer fungera. Tips är att ögonskuggepaletten 50 matte chocolates från Isa Dora är helt fantastisk. Fem olika bruna nyanser som fungerar jättefint ihop och kan ge en naturlig skuggning om man inte råkar ta i lite för mycket...



First kiss

 
Även om denna film känns smått arrangerad gör den mig glad. Det visar liksom att det på något sätt finns kärlek inom oss alla och det är en fin tanke tycker jag.

Lördagsplåtning

Fotograferade på detta fantastiska location idag med fina Elina och lite ass från min bästis Amanda. Håller på att ladda upp alla bilder till datorn nu och laddar kanske upp fler bilder här på bloggen senare. Några bilder kommer ni inte att få se förrän den utställning min fotoklass ska ha på Länsmuseet har haft vernissage. Jag vill spara lite på godbitarna...



Gårdakvarnar & skit

Jag älskar våren. Att solen kommer tillbaka med full kraft, att fåglarna kvittrar, att dammet på gatorna snart kommer att sopas bort. Doften i vinden, doften av något nytt.

Sitter på trappan i solen och njuter efter först frukost i solen med ELLE-tidning och sedan en ordentlig långpromenad ut på landet. Jag älskar verkligen min lilla by, jag har det bra här. Att ha så nära till naturen är något jag verkligen är tacksam över. Man ser de fina gamla gårdakvarnarna men man ser skiten med. Fast skiten är ganska charmig. En ångande komocka på vägen gör mig så mycket lyckligare än en krossad flaska på gatan.

Nu ska jag fortsätta med lite dusch och plugg innan jag ikväll åker på middag för att fira fina Cassies födelsedag. 






Äntligen fredag

Sista dagen på den här veckan. Ingen mer skola och är dessutom ledig från jobbet. Kunde inte ha blivit så mycket bättre. Möjligtvis bortsett från den äckliga förkylningen som inte blev ett dugg bättre av onsdagens 100-dagarsfest. Fortsätter jag hosta som jag gör nu kommer jag ha ett synligt sexpack på söndag... Inte något ont som inte har något gott med sig!

Studentmössorna levererades till skolan imorse så vi får hämta dem på tisdag. Jag längtar redan nu. Nu är det inte långt kvar till studenten. Tänker skriva cv och kolla upp ansökningar till universitet/folkhögskola i helgen, måste börja ta tag i det där. Livet liksom. Fast innan jag får ta studenten måste jag fixa gymnasiearbetet. Opponeringen är på onsdag så jag sitter och plöjer igenom både min egen rapport och den jag ska opponera på. Totalt sett blir det sådär 100 sidor jag ska läsa och kommentera på. Känns ju stabilt. Bara att börja. Trevlig fredag på er allihop!




RSS 2.0