Running up that hill

Idag har varit en toppendag! Solen hjälpte mig upp i morse, jag har nästan lyckats bli av med min förkylning, lektionerna har gått bra och allt är bara, ja, allmänt bra helt enkelt. Slutande ganska tidigt idag och stack för en gångs skull hem. Kände mig så pepp av att få åka fin buss hem och lyssna på gospel att jag tog på mig min rosa NY-keps, snörde på mig löparskorna och gav mig ut på en runda i vårluften. Galet värt trots att jag egentligen är lite krasslig. Sedan dess har jag bara chillat, duschat och ätit våfflor som min fina syster gjorde. Tänkte försöka göra något produktivt nu innan jag går Mr. Blund till mötes. I morgon väntar ett museibesök med fotoutställning av Mattias Klum, en kort skoldag, soligt väder och sista repet med kören. Livet känns ju helt okej just nu.

(Var tvungen att stanna en gång på löparrundan och ta lite bilder. Det är en vacker plats jag bor på, även om den är en riktig håla)


Short call

Solen skiner men jag känner mig sur som en citron. Har sovit som ett as och är jätteförkyld. Ska lyssna på musik och förhoppningsvis piggna till lite. Varsågoda för den informationen. Over and out.


Cut cut cut

Känner mig aningen självmordsbenägen, Var just hos frisören. Är numera i princip snaggad eftersom jag bad henne klippa bort allt det slitna. Hatar att klippa mig för att jag alltid får så kort hår. Ändå äääälskar jag att vara där, det luktar så gott och det är rätt fint att få bli ompysslad lite. Jag ska sluta stressa och styla håret och köra på inpackningar, kurer, oljor, nyttig mat och lugn och ro. Bara för att jag är så förtjust i att vara hårfagres lillasyster...

Före och efter-bild:


Chin up, beautiful

Chin up, beautiful
 
Chin up, beautiful by emmbry

Viktigt beslut

Jag sitter och funderar på en sak. Inget beslut som kommer att få världsomvälvande konsekvenser men ändå. Okej så här är det: jag funderar på att sluta äta socker. Har hört att det tar tre veckor att skapa en vana, så om jag håller mig borta från Sockermonstret kanske vi aldrig mer kommer att ha någon tight relation. Vi kommer nog att stöta på varandra då och då men förhoppningsvis kan jag slippa vårt destruktiva förhållande där han gör mig nöjd för stunden men lämnar mig med skuldkänslor och en önskan att hela tiden få mer. (Intressant att han verkar betyda så mycket för mig att han har blivit en karaktär... Ehrrm.) Ja, nu sitter jag alltså och filar på ett avskedsbrev. Inget tårdrypande sista farväl, bara en bekräftelse på att nu ska han ut. Besöksförbud i tre veckor. Efter det får vi se om jag tar emot honom igen... Usch, det kommer att bli tre tuffa veckor. Jag kommer att sakna mitt lördagsgodis! Snyft.


Zlatan

Hittade en gammal bild från Stockholms modevecka på snyggaste modellen Theres Alexandersson. Så cool frisyr! Zlatan som hår-referens..?


Ja, jag lever

Okej, det var sjukt länge sedan, ber om ursäkt för det. However... Den här dagen är rätt underbar. Har pluggat ihjäl mig de senaste dagarna och typ inte sovit ett skit. Nu sitter jag vid köksbordet och har inte ett dugg att göra och jag älskar det! Kaffet är klart, semlorna står i kylen. Lånade dessutom tre rätt nya filmer och min favvo-bok på biblioteket. Helt fantastiskt att bo i Sverige där vi helt gratis kan låna böcker och filmer..! Så nu blir det chill till max. Ikväll kommer dessutom finaste vännen över hit och imorrn är det alla hjärtans dag. Livet är bra fint ibland alltså.

Och ja, skolan är full av rosor. Ett helt rum faktiskt. Imorgon ska alla delas ut. Ooooh spännandeeee


RSS 2.0