Sol, vind och vatten

Det blir en till liten bildbomb. Denna gången är det bilder från en trip till bland annat Hästholmen och Gränna. Mer om den dagen kan du läsa under inlägget "En polkagrisskadad stad".
 

En avstickare till världens ände

Bilder från gårdagens avstickare till ett turistfyllt "världens ände" - Trosa. Många båtar, restauranger, människor, kameror, broschyrer, grindar och trävillor med punschverandor. Typisk svensk sommar-turist-ort.
 

Airbags och lite annan skit

Håller på och petar lite i bilder efter en dag med jobb och lite bilkörning. Trots samtalet med min far om airbags klarade sig de 4 cyklisterna, barnet, mannen och bilen (innehållande en medelålders kvinna) undan oskadda. Det var all trafik jag upplevde på ca. 40 minuter. Jag kan inte göra annat än att älska att bo på landet! Jag har en hel del bilder från den senaste veckan i min dator och ska försöka sortera upp allt och dela med mig av dem. Vill dessutom göra om bloggen lite. Känner starkt för att anpassa bredden så att mina bilder får plats utan att jag måste ändra bildstorleken... Måste konferera med min bloggdesigner och partner in crime.

Det var meningen att det bara skulle bli ett par jeans...

Dagens inköp. Skulle som sagt bara blivit ett par jeans men detta var den lilla hög jag grävde fram ur mina påsar när jag kom hem. Laddar dessutom inför festival med ett par nya stövlar (som var för stora för att få plats på bilden, men det är väl ingen stor katastrof för er läsare kan jag gissa..?).
 
 
Body scrub "I love mango & papaya" - Kicks
Örhängen - H&M
Träarmband - Glitter
Strumpor - H&M
Jeans - H&M
...Och de berömda stövlarna köptes på Eurosko...

En polkagrisskadad stad

Så var det kväll igen, slut på helgen och imorgon väntar jobbet igen. I lördags åkte jag på tur med mamma, pappa och några kompisar till familjen. Såg halva Småland. Mycket vatten. Mycket mat. Otroligt många loppisar. Dessutom konstaterade jag att Gränna är en polkagrisskadad stad och att kiwiglass är en hit. Jag fick med mig kameran och tog lite bilder tillsammans med fina Maja, vi hamnade lite på efterkälken med våra kameror... det fanns så mycket fint att fånga! Ska försöka sortera och langa upp så snart jag kan! Fast imorgon väntar som sagt jobb och sedan en tur till Linköping för att gå på jeans-jakt. Dessutom ska jag nog researcha lite inför Stockholmsbesöket framåt helgen, hitta rätt caféer och butiker, de riktiga små pärlorna. Har läst om flera bra ställen med hemgjord italiensk glass... hoppas på bra väder!

Stuck on repeat

Lade till lite nya låtar i några av mina Spotify-listor och kom över en riktigt bra skiva - Big Fox - med tjejen som kallar sig samma sak (alltså Big Fox av Big Fox...). Hennes röst påminner mycket om Anna Ternheim. Stillsamma och lågmälda låtar, helt klart ett album som kan snurra runt på repeat som bakgrundsmusik.
 

ORDNING & REDA

Letar sådär lite lagom efter en ny kalender, hösten börjar ju krypa sig på, bara en månad kvar till mitt andra år på gymnasiet börjar. Tiden går så fort och då kan det vara extra bra att anteckna allt som ska hända, allt som händer och allt som har hänt, bara för att minnas allt fint. Just därför är jag på jakt efter en ny kalender. Hela förra året drogs jag med den jag fick från skolan i papper och med spiralpärm, inte helt lyckat... Den föll liksom sönder allt eftersom tills det bara var trasor kvar. I år tänker jag investera i något bättre. Har kikat lite på Letts och Ordning &Reda och nu tror jag att jag till slut har hittat en bra. Skinnpärm. Slitstarkt och bra. Frågan är bara vilken färg jag ska välja...
 
 
 

Extra gnälligt

Har konstaterat att jag börjar bli tantig efter att igår ha sett programmet "Extra gnälligt" på Svt1. Känner tyvärr igen mig i en del av de brittiska damernas skrattretande gnäll (de gör det förvånansvärt bra, de är så sarkastiska och härliga!). Jag går upp tidigt på morgonen fast jag inte behöver, tar på mig stövlar för att det kanske möjligtvis ska börja regna någon gång under dagen, stör mig på grannens skällande hundvalp och går till och med ut i skogen för att plocka blåbär trots att regnet vräker ner ute. Antingen så är jag tantig eller så är jag bara väldigt praktisk. Fast jag har insett att jag inte är speciellt förtjust i förändringar heller... Gillar inte det faktum att en man i orange hjälm lyckades fälla halva skogen jag kan se från mitt fönster på bara två timmar. Tur att han inte fällde trädet där Batman bor. Det är ett alldeles för kärt dagis-minne!
 
Hade tänkt bädda in Extra gnälligt här så att alla snabbt kunde se det men av rättighetsskäl gick det tyvärr inte. Fast det går ju rätt snabbt att gå in på SVT Play och söka på "Extra gnälligt" ändå...

Jordgubbar & Hoodie

Efter en tuff dag på jobbet och en blöt cykeltur hem kröp jag i myskläderna, upp i soffan och tittade på ett avsnitt av BBCs Robin Hood och käkade jordgubbar och melon. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och pipa iväg till ett par vänner tillsammans med min familj. Imorgon ska jag ha en efterlängtad sovmorgon för jag börjar inte jobba förrän vid två, tjohoo! Smyger in en nästan exakt ett år gammal bild på kusinernas katt Bull...


Smörfluga

Räddade denna lilla skönhet på jobbet idag. Det finns massor med fina sångtexter som handlar om fjärilar/butterflies. Jag tänker inte skriva dem här, de får ni googla själva.
 

Guldlock

Jag visste att mitt hår var självlockigt men korkskruvar, allvarligt? Det måste ha varit kloret i poolen eller jacuzzin för så här lockigt blir det inte när jag låter det självtorka som vanligt. Känner mig som Guldlock. Så tossigt.
 
  
 
 

Saknade te havs

Lite bilder från min och min systers resa way out west. Göteborgsbesöket öppnades starkt med drinkar och middag på Dinner 22 och ett litet besök gjordes i baren på Heaven 23 i väntan på bussen. 23 våningar upp i himlen i Gothia Towers, 65 meter över gatan. Där snackar vi utsikt! Onsdagen tillbringades ute på havet med fiske, äggmackor och förrädisk sol. Oh and I sure got burned, as usual. Kräft-fejset Emma fick sig en snygg täckande sminkning av finaste Miccan och åt picknick-middag på innegården innan gänget traskade iväg mot Ullevi. Syrran och jag diggade fransk dj (Martin Solveig) och blev uttråkade av lång paus-väntan innan Madonna till sist klev upp på scenen och sköt ner folk till en hejdundrandes massa specialeffekter och fick stora delar av de 40 000 åskådarna att sjunga med. Jag är ingen jättestor Madonna-fantast men jag blev rätt imponerad. Det är bra jobbat att stå på scenen i två timmar när man är 53 bast tycker jag. Till resencenten på Aftonbladet så vill jag bara säga att Madonna inte skällde ut oss i publiken. Hon hejade bara på oss, på sitt sätt. "Divigheten" kan jag ha överseende med, hon är ju ändå The One and Only Queen of Pop.
 
 
 

West coast days

Samma inlägg som det föregående fast denna gång kom bilden också med. Drattans dator.
Det rullar på. Bokstavligt talat. On the bus, going west. Västerut mot räkornas och Hellströms förlovade stad Götlaborg tillsammans med min bästaste syster. Ikväll laddar vi upp inför MDNA-konserten med att gå ut och käka middag med kusinerna och Miccan. Nu sittdansas det bredvid mig till "Like a prayer", snart dags att lägga ihop datorn, det börjar bli svårt att skriva... Vi får väl titta på film och käka naturgodis istället.
 
 
 
 

Byter Bbg mot Gbg

Det rullar på. Bokstavligt talat. On the bus, going west. Västerut mot räkornas och Hellströms förlovade stad Götlaborg tillsammans med min bästaste syster. Ikväll laddar vi upp inför MDNA-konserten med att gå ut och käka middag med kusinerna och Miccan. Nu sittdansas det bredvid mig till "Like a prayer", snart dags att lägga ihop datorn, det börjar bli svårt att skriva... Vi får väl titta på film och käka naturgodis istället.
 
 

Taggar och packar inför resan som bär västerut

 

RSS 2.0