#15 - Written in the stars?

Jag köper egentligen inte grejen med astrologi, tycker ofta att horoskop är skrivna på ett väldigt brett sätt så att man kan tolka in allt möjligt och därmed se likheter mellan horoskopet och det egna livet. Trots detta måste jag säga att beskrivningar av mitt stjärntecken är ganska lika min personlighet. Har klippt ut lite texter om Tvillingarna från Veckorevyns Astroblogg. Vissa saker stämmer in väldigt bra på mig men sedan har jag självklart fler egenskaper som det inte nämnts att den typiska Tvillingen har.

 

Tvillingarna är känt som ett ytligt och uppmärksamhetsberoende tecken. Det här har till stor del att göra med just det här behovet av nyheter, men beroendet kommer också av att Tvillingarna är beroende av att veta saker. Och det behöver inte vara på detaljnivå alls, utan det är snarare en känsla av att se hela bilden och förstå hur allt hänger ihop som tilltalar Tvillingarna. De är ofta sociala proffs, de har sällan problem med att mingla och andra uppfattar dem ofta som både pratglada och klyftiga samtidigt. Tvillingarna älskar att dejta. Uttalat eller inte så är de riktiga suckers för att träffa nytt folk, speciellt potentiella beundrare, och en Tvillings inställning till ett dejt-förslag är oftast ”why not!”.

Trots att de är bra på att känna av sin omgivning och anpassa sig till nya situationer, har de också svårare att släppa andra nära och vara mer intima. Deras tendens att se världen objektivt, samtidigt som de är sociala proffs, gör dem ibland till riktiga gåtor – en annan anledning till att de ses som individer med två sidor. Men framför allt älskar Tvillingarna att skratta och att vara nära en Tvilling är sällan, nästan aldrig, tråkigt. De är öppna för alla idéer, människor och filosofier – och dömer sällan andra. Istället vill de bara veta och förstå mer, mer och mer. Tvillingen har svårt att avsluta saker och försvinner lätt upp i samtalet, promenerar med dig hem eller verkar helg enkelt inte vilja säga hejdå.

 

Nyckelord: nyfikna, flexibla, pratsamma, mentala, lyhörda, sociala, ytliga, följsamma, rastlösa

Säsong: Våren

Vill kommunicera: Sms, telefon, mail, instagram, facebook, twitter, vad som än finns tillgängligt.

Typiskt Tvilling-attribut: Små men uttänkta detaljgrejer som utmärker sig. Ett läppstift i annorlunda färg, oväntade smycken, gärna armband. Men absolut inte allt samtidigt. Klär sig gärna monokromt.
 
Snackig multitasker: Många Tvillingar har överfulla kalendrar och lika många intressen, och är ofta förvånande bra på samtliga. Att gå från skrivande till musicerande på en kvart är inget problem, utan snarare som tilltalar Tvillingen.

Tänkbara yrken och arbetsområden: Journalist, skribent, programledare, översättare, guide, lärare, försäljare, informatör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0